Predavatelji‎ > ‎

dr. Dejan Leskovšek

Sem univerzitetni diplomirani inženir strojništva iz Ljubljane. Študij sem zaključil leta 1989 z odliko in univerzitetno Prešernovo nagrado. Leta 1991 sem magistriral, leta 1996 pa še doktoriral iz računske fluidne simulacije (CFD). Na ta dosežek sem posebej ponosen, saj sem doktoriral na eni najboljših tehničnih univerz na svetu, na Imperial college v Londonu in s tem dokazal, da lahko konkuriram najboljšim.

Po dveh letih dela v Londonu in Nürnbergu v razvoju in podpori CFD programske opreme, sem v začetku leta 1998 sprejel nov izziv; z družino sem se vrnil v Slovenijo in postal eden od menedžerjev v Skupini Avtotehna.
Leta 1999 sem kot vodja projekta prenove poslovno-informacijskega sistema v podjetju Avtotehna Biro d.o.o. spoznal rešitev Navision Financials, ki je postal, skupaj z njenimi novejšimi različicami poznanimi pod imeni Navision Attain, Navision oz. Microsoft Dynamics NAV, rdeča nit mojega zadnjega desetletja poslovnega življenja. Kot direktor sektorja razvoja IS in svetovalec uprave Avtotehne d.d., vodja programa Navision Avtente.SI d.o.o. ter sprva vodja programa Navision in kasneje pomočnik izvršnega direktorja v podjetju SRC.SI d.o.o., sem združeval vodstvene vloge z vlogo vodilnega projektanta, projektnega vodje, svetovalca, razvijalca in uvajalca rešitev Microsoft Dynamics NAV v več kot 70 podjetjih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Švici, Romuniji in Bolgariji, posredno pa tudi v ZDA in Indiji.
Septembra 2008 sem se s partnerjema odločil svoje znanje in izkušnje nadgraditi s podjetništvom v okviru našega podjetja Citius d.o.o.
Z veseljem ugotavljam, da so to odločitev z odobravanjem sprejela tudi nekatera vodilna, prej konkurenčna IT podjetja iz Slovenije, s katerimi sedaj sodelujem kot ekspert in svetovalec.

Moje pravo bogastvo pa so žena Katarina in otroci Mark, Nika, Žiga Patrik in Ruben.Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov 2007-2013, razvojne prioritete 3: »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja««; prednostne usmeritve 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva.«